Veel gestelde vragen

Ook zonder afspraak bent u van harte welkom om de bedrijfswagens te komen bezichtigen. Als autogroothandel hebben wij een hoge omloopsnelheid. Het is daarom wel raadzaam om van te voren te informeren of het voertuig nog beschikbaar is.

Ja, de meeste bedrijfswagens worden exclusief BTW aangeboden. Tenzij anders vermeld staat. Het merendeel van onze voorraad bestaat uit BTW auto’s. U kunt als bedrijf de BTW terug vorderen bij de belastingdienst.

Ja, het is mogelijk om uw bedrijfswagen te financieren. Wij bieden zowel financial als operational lease aan. Neem contact op met onze lease-adviseur voor een offerte op maat.

Ja, ook als startende ondernemer kunt u bij ons een lease aanvraag indienen.

Ja, het is mogelijk om uw auto in te ruilen. Wij hebben interesse in alle merken voertuigen.

Ja, wij zijn RDW en NAP erkend.

Onze bedrijfswagens zijn voor 95% dealer onderhouden incl. onderhoudsboekjes.

U heeft bij Tatev Auto de mogelijkheid om garantie af te sluiten. U kunt kiezen uit 6 of 12 maanden garantie tegen meerprijs.

Bij aflevering worden alle voertuigen technisch gecheckt en voorzien van een een nieuwe APK keuring door onze RDW-erkende keurmeesters. Hiervoor hanteren wij geen afleverkosten. Dat is wel zo fijn.

Onze nieuwe auto’s worden afgeleverd met 24 maanden fabrieksgarantie. De prijzen op de website zijn rijklaar inclusief 0 beurt. Wij hanteren daarvoor geen afleverkosten. Daarnaast kunt zelf de auto configureren. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze ervaren verkoopadviseurs door te bellen naar +31(0)629435240 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Adres
Nijverheidsweg 7
3641 RP MIJDRECHT
The Netherlands
Telefoon
+31(0)629435240
Email
info@tatevauto.nl
Web
http://www.tatevauto.nl