Welkom bij Tatev AutoService 

In onze moderne werkplaats onderhouden en repareren wij alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Wij beschikken over de meest moderne diagnose- en testapparatuur, zodat onze gecertificeerde en ervaren medewerkers uw auto vakkundig kunnen repareren.


Onze werkplaats biedt u de volgende diensten:

APK

APK keuringen zijn in vertrouwde handen bij Tatev Auto. Tijdens de APK-keuring beoordeelt onze RDW-erkende keurmeester uw auto op een groot aantal punten op het gebied van veiligheid en milieu, zoals remmen, schokdempers, wielophanging, stuurinrichting, banden, verlichting, carrosserie  en uitlaatgassen.

 

 

 

APK Hilversum

Airco Service

Kom gerust langs voor een Airco Check.

Airco draagt bij aan rijcomfort. Zomers blijft uw auto koel en ’s winters houdt de combinatie van airco en verwarming de autoruiten condensvrij. Heeft uw airco al geruime tijd geen onderhoud gehad? Wij raden u aan om een airco check uit te voeren om zeker te weten dat uw airco goed functioneert. Met onze moderne apparatuur en stek-gecertificeerde aircomonteurs houden wij uw airco in topconditie.

 

 

 

Airco Service goedkoop in Hilversum

Caravan en camper onderhoud

Bij Tatev Autoservice is uw caravan of camper in vertrouwde handen.

Om ontspannen en veilig op pad te gaan is onderhoud aan uw camper of caravan essentieel. Onze ruime werkplaats is uitgerust met extra lange hefbruggen om uw camper/caravan te onderhouden, zodat u ontspannen  kunt genieten van uw vakantie.

 

 

camper onderhoud Hilversum

Banden Service

Wij voeren nagenoeg alle merken en maten velgen en banden. We monteren en balanceren deze vakkundig en zorgen voor een perfecte uitlijning met onze 3D-uitlijnapparatuur.

Gratis Bandencheck: 100% zekerheid

Goede banden zijn van levensbelang. Met het juiste type band onder uw auto bent u verzekerd van grip op de weg, stabiliteit en rijcomfort. Hoe veilig zijn uw banden? Kom langs voor een gratis bandencheck.

De bandencheck bestaat uit:

             Controle op de juiste bandenspanning

             Controle op de juiste profieldiepte

             Controle op banden met laadvermogen (bv. auto met caravan)

             Een compact advies voor veiligheid en brandstofbesparing

   

Regulier onderhoud

Bij Tatev Auto service kunt u terecht voor uw complete auto-onderhoud.

   

Storingsdiagnose

Brandt er een lampje op uw dashboard? Wij kunnen de storing voor u opzoeken! Onze werkplaats is uitgerust met moderne diagnose apparatuur. Alle merken personen- en bedrijfswagens zijn bij ons welkom.

 

 

 

diagnose auto